All dogs matter

 

ESPERANZA DE PERROSĀ·

 

Wij zijn een heel kleine organisatie, die verschillende asielen en honden helpt. We helpen door honden die ter adoptie staan, te promoten via onze pagina en zo hopelijk snel een gouden mandje te vinden. Wij werken ook met een meter- en peterschap, dit is dat men maandelijks een bijdrage stort naar keuze voor een hond naar keuze, zo kan men meehelpen van op afstand voor de medische kosten, medicatie, enz... ,deze bijdrage wordt enkel voor u petewoef gebruikt . Wenst u liever geen persoonlijke hond , of liever een donatie in het algemeen , dat kan ook wij hebben een Shelter Support deze donaties zijn voor de dagelijkse kosten of aankopen die voor alle honden worden aangekocht zoals ,pipetten , voeding, verzorgingsproducten.....Eveneens proberen we via evenementen te doen, oproep donaties een centje te verzamelen voor de honden met zware medische kosten. Voor meer info over het meter en peterschap of shelter support neem een kijkje op de pagina onder notities of onder meter en peter op de website.

Bimba is een klein asieltje in spanje.. Dit asiel kan alle hulp gebruiken, elke dag worden er wel honden afgezet, vinden ze honden op straat ... Natuurlijk hebben deze honden meestal veel medische zorgen nodig, en willen ze graag allemaal een gouden mandje, alle hulp is welkom .

Wil iedereen deze woeffies meedelen, en ons steunen , want alle woeffies verdienen de beste zorgen en een gouden mandje !

Zoals we al zeiden we willen helpen waar we kunnen , dus Roemenie ,Servie gaan wij ook de hondjes helpen aan een nieuwe thuis .In servie is ons Ana diegene dat vooral de staffords en andere gelijkaardige rassen redt van de hondengevechten , leven op straat ...ook deze honden verdienen een kans !

Roemenie haalt ons Miri de meeste honden van straat ,al deze honden hebben medische zorg nodig , voeding en vooral een thuis .

 

DANK U, het kleine Esperanza Team

Steun ons

 Esperanza de perros

 

email:deperroamor@gmail.com